Marit Bijl

 

In 2012 heb ik mijn Bachelor gezondheidswetenschappen (BMG) behaald aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam om vervolgens in 2013 af te studeren voor mijn Master zorgmanagement. Ik heb de studie met veel plezier gevolgd, vooral doordat ik tijdens de opleiding heb geleerd om vanuit verschillende invalshoeken naar de gezondheidszorg te kijken. De gezondheidszorg is een dynamische wereld met ingewikkelde vraagstukken. De vraagstukken vergen constante ontwikkelingen en innovatie. Als zorginstelling kun je niet achter blijven en zul je in moeten spelen op deze veranderingen. Hierover meedenken vind ik ontzettend leuk.

Lees meer: Marit Bijl

Joris van de Lande

 

Begin 2012 heb ik de studie bedrijfseconomie afgerond aan de Avans Hogeschool te Breda. Na mijn studie ben ik via mijn schoonmoeder in contact gekomen met Jeroen Haamers en B&W.  Jeroen heeft mij vervolgens aan Marc de Witte voorgesteld. Omdat zowel Jeroen als Marc geschikt werk voor mij hadden liggen, ben ik sindsdien werkzaam bij B&W.

In de zomervakanties heb ik vaak vakantiewerk gedaan voor bedrijven die in deze sector werkzaam zijn en ook mijn afstudeeropdracht heb ik gedaan voor een organisatie die in deze branche werkzaam is.

 

Lees meer: Joris van de Lande

Annelette Hamming

Annelet

 

Na mijn studie kunstgeschiedenis in Leiden en een postdoctorale opleiding journalistiek aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam ben ik ruim 20 jaar werkzaam geweest als redacteur bij een kunsttijdschrift. In 2011 ben ik op verzoek van Jeroen overgestapt naar Bosscher & de Witte, waar ik als interviewer bij CQI onderzoeken aan de slag ging.

Dankzij een opleiding coaching en counseling en vrijwilligerswerk bij de telefonische hulpdienst Sensoor, ben ik getraind in goed luisteren en doorvragen. Ik ben me nu aan het specialiseren in de uitvoering van CQI onderzoeken van begin tot einde, van gegevens verzamelen tot rapporten maken.

 

Lees meer: Annelette Hamming

Jeroen Haamers

Jeroen
In 1994 ontmoette ik tijdens mijn afstuderen Marc de Witte. Hij had toen net een eigen adviesbureau opgericht, gespecialiseerd in de gezondheidszorg. De aansluiting was snel gevonden op het gebied van gedrevenheid en zelfstandigheid met een dosis non-conformiteit. Vanaf maart 1994 werk ik samen met Marc en vanaf 1998 ben ik samen met Marc partner binnen B&W. Tijdens mijn studie was ik geïnteresseerd geraakt in de toegevoegde waarde van kwaliteitszorg in de gezondheidszorg; de klantgerichtheid binnen organisaties, de centrale rol van medewerkers hierin, het gezamenlijk voorkomen van fouten en andersoortige problemen en het verbeteren van de prestaties binnen organisaties.

Lees meer: Jeroen Haamers

Marc de Witte

Marc
Ik was samen met Peter Bosscher de oprichter van het adviesbureau Bosscher & De Witte c.s. Na het afronden van een bedrijfskundige opleiding, gericht op de gezondheidszorg, in Rotterdam trad ik medio 1986 in dienst bij één van de toenmalige vier koepelorganisaties voor verzorgingshuizen in Nederland. Hiermee werd voor mij impliciet de keuze gemaakt om mij binnen het veld van de ouderenzorg verder te bekwamen.

Lees meer: Marc de Witte