Slogan-2

ZZP's en Functiegericht Werken

De nieuwe prestatiegerichte financiering heeft gevolgen voor uw organisatie. U dient uw organisatie op diverse onderdelen (bedrijfsprocessen) opnieuw in te richten. Wij noemen dat 'ZZP-proof' zijn. Om uw bedrijfsvoering ZZP-proof te maken zijn aanpassingen op de navolgende 6 bedrijfsprocessen nodig:

  1. Prestaties beschrijven;
  2. Intake proces;
  3. Vastlegging van de zorg;
  4. Registreren van productie;
  5. Kostprijsberekening;
  6. Formatieberekening.

 

Hier kunt u meer informatie over de 6 bedrijfsprocessen lezen. 

En via deze link kunt u lezen welke ondersteunende software wij samen met Altiplano hebben ontwikkeld om de bedrijfsprocessen ZZP-proof te maken.

Hieronder vindt u documentatie en diverse instrumenten om uw organisatie zo snel mogelijk ZZP-proof te maken.

 
Download de brochure

 Verslag VWS/BOT overleg nr. 8

Hier vindt u het verslag van het 8e overleg met VWS van 5 maart 2010

 
Download de brochure

Verslag VWS/BOT overleg nr. 7

Hier vindt u het verslag van het 7e overleg met VWS van 18 december 2009

 
Download de brochure

Verslag VWS/BOT overleg nr. 6

Op 16 juni 2009 troffen voor de 6e keer een aantal opdrachtgevers van Bosscher & de Witte en onze adviseurs enkele vertegenwoordigers van VWS

Download de brochure

Verslag VWS/BOT overleg nr. 5

Op 03 oktober 2008 troffen voor de 5e keer een aantal relaties (Wim v.d. Gevel-Alerimus\Oud-Beijerland, Henk Verheesen & Harry Heykens-Vivre\Maastricht en Henk de Wit-Kooimeer & Nieuwpoort\Alkmaar) van Bosscher & De Witte c.s. vertegenwoordigers van VWS (Roland Beukers - beleidsmedewerker en Patrick Janssen, HHM) die belast zijn met de ZZP invoering.

Download de brochure

De ZZP-calculator

Bereken uw ZZP inkomsten met onze ZZP-calculator.

Download de brochure

ZZP-proof quick-scan

Doorlichting status prestatiegerichte financiering

Download de brochure

Nuttige en Eenvoudige Softwaretoepassingen voor de Ouderenzorg

In samenwerking met het ICT-bureau Altiplano heeft Bosscher & De Witte c.s. een reeks softwarepakketten ontwikkeld die passen bij de bedrijfsprocessen voor de modernisering van de ouderenzorg (MOZ).

Download de brochure

ZZP-proof

Een uniek aanbod om uw primaire proces op eenvoudige wijze en tegen zeer aanvaardbare kosten volledig functiegericht en ZZP-proof te maken!

Download de brochure

Thema: prestatiegerichte financiering

Consequenties voor de bedrijfsvoering

Download de brochure

Verslag vierde overleg met VWS over ZZP-proof en functiegericht werken

Op 06 juni 2008 troffen voor de 4e keer een 3-tal relaties (Ton Ehlen-Proteion\Horn, Henk Verheesen & Harry Heykens-Vivre\Maastricht en Henk de Wit-Kooimeer & Nieuwpoort\Alkmaar) van Bosscher & De Witte c.s. vertegenwoordigers van VWS (Hans Broere-coördinator, Roland Beukers - beleidsmedewerker) die belast zijn met de ZZP invoering.

Download de brochure

Verslag derde overleg met VWS over ZZP-proof en functiegericht werken

Op 27 maart 2008 troffen voor de 3e keer een 3-tal relaties (Ton Ehlen-Proteion\Horn, Henk Verheesen & Harry Heykens-Vivre\Maastricht en Henk de Wit-Kooimeer & Nieuwpoort\Alkmaar) van Bosscher & De Witte c.s. vertegenwoordigers van VWS (Roland Beukers - beleidsmedewerker en Patrick Janssen, HHM) die belast zijn met de ZZP invoering.

Download de brochure

Verslag tweede overleg met VWS over ZZP-proof en functiegericht werken

Op 10 december 2007 troffen voor de 2e keer een 4-tal relaties (Ton Ehlen-Proteion\Horn, Henk Verheesen & Harry Heykens-Vivre\Maastricht, Henk de Wit-Kooimeer & Nieuwpoort\Alkmaar en Wim v.d. Gevel-Alerimus, Katie Waling-Heemzicht\Hoeksche Waard) van Bosscher & De Witte c.s. vertegenwoordigers van VWS (Hans Broere-coördinator, Roland Beukers - beleidsmedewerker) die belast zijn met de ZZP invoering.

Download de brochure

Verslag eerste overleg met VWS over ZZP-proof en functiegericht werken

Op 19 juli jl. troffen een 4-tal relaties (Ton Ehlen-Proteion\Horn, Henk Verheesen-Vivre\Maastricht, Hans Jonker-‘t Rekerheem\Alkmaar en Wim v.d. Gevel-Alerimus\Hoeksche Waard) van Bosscher & De Witte c.s. vertegenwoordigers van VWS (Hans Broere-ZZP-coördinator, Roland Beukers - beleidsmedewerker) die belast zijn met de ZZP invoering.

Download de brochure

Op-tijd-klaar pakket voor de AWBZ

In deze mailing zijn de benodigde instrumenten op een rij gezet voor de prestatiegerichte
bekostiging van intramurale zorg- en dienstverlening.

Download de brochure

Noodpakket AWBZ

Om klaar te zijn voor de functiegerichte bekostiging van intramurale zorg- en dienstverlening is er een aantal zaken die u geregeld moet hebben. Deze zaken zijn in deze mailing even kort op een rijtje gezet.

Voor het bekijken van deze documenten heeft u Acrobat Reader nodig. Heeft u Acrobat Reader nog niet geïnstalleerd, dan kunt u deze software gratis downloaden door op de 'Get Acrobat Reader' knop te drukken en de aanwijzingen te volgen.