Netwerk partners

Bosscher & De Witte cs. hebben een uitgebreid netwerk van partners die u kunnen bijstaan bij de meest uiteenlopende projecten. Voor al onze netwerkpartners geldt dat, indien u meldt via ons bij hen terecht te zijn gekomen, u in aanmerking komt voor een aangepast tarief of aangepaste voorwaarden.

Xantion

Xantion is een ICT-bedrijf uit Ede dat de verantwoordelijkheid en uitvoering van het ICT-Beheer volledig op zich neemt. Het uitbesteden van het beheer aan Xantion geeft je de zekerheid van een stabiele omgeving tegen vaste, lage kosten. Volledige uitbesteding kost € 60,- per maand per werkplek, inclusief het netwerk en de servers. HelpDesk medewerkers van Xantion staan de medewerkers direct te woord voor het aanmelden van problemen of het stellen van vragen over de bestaande funktionaliteit. Het streven is om in samenspraak met de gebruiker direct tot een oplossing gekomen. We leggen de afspraken vast in een heldere Service Level Agreement (SLA).  Xantion neemt tegen een vaste prijs alle ICT-zorg uit handen.

Altiplano - Taking IT to a higher level

Effectory

Effectory is een geaccrediteerd meetbureau gespecialiseerd in medewerkers- en klantonderzoek. Effectory is partner van B&W bij omvangrijke CQI opdrachten in de VV&T, GGZ en Gehandicaptenzorg. 

ParttimeController.nl

ParttimeController.nl is een breed georiënteerde dienstverlener op het gebied van parttime controlling, financiële detachering en financial support en is partner van B&W bij ZZP dienstverlening met een financiële invalshoek en is tevens thuis in reguliere financiële diensten zoals het opstellen van begroting/jaarrekening en interne budgettering. Specialiteit: dashboarding.

Planadvies

Planadvies is een adviesbureau dat elke dag werkt aan de realisatie van maatschappelijk vastgoed. Hun missie is het wegnemen van obstakels en het starten van initiatieven die leiden tot betaalbare en comfortabele (zorgvoorbereide) woningen en vastgoed dat in dienst staat van de samenleving zoals multifunctioneel inzetbare accommodaties. Planadvies is partner van B&W bij opdrachten in het kader van 'Scheiden Wonen en Zorg'

 

B&W netwerk

Bosscher & de Witte bestaat uit de harde kern van 5 adviseurs, Marc de Witte, Joris van de Lande, Marit Bijl, Annelet Hamming en Jeroen Haamers. In onze projecten werken we zeer nauw samen met een aantal voor ons onontbeerlijke adviespartners, met specialisaties op bouwkundig, ICT, CQI en financieel vlak.