Slogan-2

Het S.T.E.R. certificaat

Met 15 jaar ervaring in kwaliteitszorg en kwaliteit van zorg, hebben we diverse kwaliteitsmodellen, labels, certificaten en keurmerken voorbij zien komen, met meer en minder goede kanten/aspecten. Een veelgehoorde opmerking van onze opdrachtgevers is het hoge bureaucratische gehalte van diverse kwaliteitsnormen. Ook wordt vaak opgemerkt dat met het opzetten van een kwaliteitssysteem de kern vaak uit het oog wordt verloren, het bieden van goede zorg en diensten.

Wij hebben in samenspraak met enkele opdrachtgevers een nieuw certificaat ontwikkeld, genaamd het S.T.E.R. Woonzorg Certificaat. Dit certificaat heeft als belangrijkste doelgroep de client en/of diens familie.

De voor de client meest essentiele zaken van een zorginstelling komen in het certificaat terug, wonen, maaltijden, voorzieningen, zorg, kwaliteit & klantgerichtheid en ZZP/toekomst-proof zijn.

Het verkijgen van een S.T.E.R. certificaat is simpel. Een locatie van uw organisatie wordt met u (evt. samen met uw MT of CR) en één van onze adviseurs doorgelicht aan de hand van een lijst met ongeveer 50 vragen. Op basis hiervan scoort u op de verschillende thema's 1 tot 5 sterren. Zoals bij hotels is 1 ster basale kwaliteit, 2 sterren goed, 3 sterren prima, 4 sterren luxueus en 5 sterren uitzonderlijke luxe. Hier kunt u een voorbeeld downloaden.

Geinteresseerd in het verkrijgen van een S.T.E.R. Woonzorg Certificaat? Neem gerust contact met ons op.