Agnes

Ondersteuner

LinkedIn

Skills

Organiseren

De juiste flow ontdekken en zorgen dat deze blijft bestaan is een specialiteit van Agnes. Ondersteunen naar wie dan ook betrokken is bij het proces, is hiervan een essentieel onderdeel. Samen toewerken naar het doel en de gedeelde visie bereiken.

Analytisch en strategisch meedenken

Strategisch meedenken en continu bewaken van processen staan voor Agnes centraal in haar werkzaamheden; de gevolgen van externe invloeden onderzoeken en uitpakken. Waar Agnes' hart vooral naar uit gaat is degenen ondersteunen die gaan voor een zorgverlening vanuit het hart en zijn professie daarop laten aansluiten. Juist deze combinatie ondersteunen en zorgen dat de zorgvrager en professional elkaar ontmoeten en samen optrekken, zijn de doelen van Agnes

Persoonlijk

Momenteel is er blijkbaar nog niks persoonlijks ingevuld.

Ik ben als jongste uit een gezin van 12 kinderen in 1959 geboren en opgegroeid in een tuindersbedrijf. Zorgen voor planten/voedsel was het thuis; ik koos voor zorg voor de mens. Via HBOV werd ik wijkverpleegkundige. Nadat ik merkte dat ik meer behoefte had aan uitdaging, heb ik ontwikkelingswerk gedaan in Noord Jemen. Daar heb ik geleerd hoe belangrijk randvoorwaarden zijn om goede zorg te kunnen bieden. Daardoor verplegingswetenschappen gedaan en de opleiding 'ondernemerschap in de zorg'. Randvoorwaarden zijn essentieel, ook in Nederland, om goede zorg te bieden. Mijn interesse is dan ook gelegen in het optimaliseren van de werkomstandigheden van de professional. Zeker in de directe klantzorg!  

Transparantie, zeggenschap, eerlijke en open dialogen zijn voor mij belangrijke waarden.                                                                                        

De waarde van deze elementen ervaar ik privé ook in de zorg voor onze, ondertussen volwassen dochter met een verstandelijke beperking. Met mijn man ervaar ik hoe onze gezondheidszorg uitwerkt in de dagelijkse praktijk. In mijn vrije tijd lees ik graag, zwem en wandel veel. Ik geniet van de avonden met vrienden en uitwisseling in de leesclub.