Pinar

Onderzoeker en personal assistent

LinkedIn

Skills

Informatief en overzichtelijk

Binnen de gezondheidszorg is er altijd een noodzaak om cijfers op te schrijven, data te verwerken en dan te analyseren. Alleen blijkt het vaak dat er te veel cijfers, bestanden en data zijn om te analyseren en de processen overzichtelijk te houden. Pinar heeft ervaringen bij het verschaffen van informatieve inzichten uit alle soorten gezondheidsdata.

Creatief en oplossingsgericht

Het woordje 'vergrijzing' en zijn 'negatieve' consequenties heb je vast al eerder gehoord. Hoewel, er een angst en afkeer bestaat van wat de toekomst in haar handen houdt, is het van belang dat er nieuwe, creatieve ideeën tevoorschijn komen. Het is natuurlijk onmogelijk om alle ouderenzorg-dilemma's in een dag te oplossen, maar het doel van Pinar is helder: elke dag een stap in de goede richting nemen en dan komen we er wel!

Persoonlijk

Momenteel is er blijkbaar nog niks persoonlijks ingevuld.

In 2001 geboren te Rotterdam. Recent afgestudeerd aan de Engelstalige HEPL (Health, Economics, Policy, and Law) master. Mijn interesses in de ouderenzorg begonnen zich gedurende de bachelor gezondheidswetenschappen te ontwikkelen en ik wil mij volop inzetten op het verbeteren van de gehele zorgsector. Elk steentje draagt bij. Dit doe ik bij Bosscher en de Witte. Als ik niet aan het werken ben, ben ik aan het gamen of aan het koken.